Meie suurepärased kliendid, koostööpartnerid ja edasimüüjad on need tänu kellele on täpselt 20 aastat tagasi Eestisse jõudnud Kia Motors tänaseks edukalt kinnitanud oma koha Eesti autoturul. Täname, et olete meid toetanud ning olnud 20 aastat meiega! Lubame ka edaspidi tuua Kia teieni vaid parimast küljest - 7 aastat garantiid, 24/7 autoabi ja Kia jätkuv kvaliteet.

Kia on jõudnud eestlaste südamesse nii oma autode disaini kui sõidukite ületamatu kvaliteedi poolest. Seda tõestavad nüüdseks täitunud 20 edukat tegutsemisaastat Eestis.

Lähemalt Kia tegutsemisajaloost Eestis ja Baltikumis loe siit:

Kia müügile Eestis pandi alus 20 aastat tagasi, kui 17. mail 1994 allkirjastati Kia Motors Corporationiga leping sõidukite maaletoomiseks ja 4. juulil 1994 alustas tegevust KIA Auto AS. Samal aastal tähistas Kia Motors Corporation maailmas oma 50. sünnipäeva, mille puhul võeti kasutusele Kia sümbol, mis küll veidi värskendatuna on kasutusel tänaseni. KIA Auto AS-l on Kia maaletooja õigused alates 1999. aastast ka Leedus ning 2002. aastast Lätis.

Viimase kümne aasta jooksul on Eestis kokku müüdud ja arvele võetud u 6000 uut Kia sõidukit, millest ligi 2500 on müüdud viimase kolme aasta jooksul. Baltikumis on uusi Kia sõidukeid müüdud selle aja jooksul üle 15 000. Kia turuosa on Eestis tänaseks päevaks 5,6%, olles viimase kolme aastaga kahekordistunud. Turuosa tõus on saanud võimalikuks tänu hea hinna ja kvaliteedi suhtele, külluslikule standardvarustusele ja uutele disainiauhindadega pärjatud atraktiivsetele mudelitele.

KIA Auto AS kuulub NG Investeeringud kontserni, mis loodi 1994. aastal ning kuhu kuuluvad veel Tallinna ja Tartu Kaubamaja, supermarketite kett Selver, ABC Kinga ja SHU jalatsikauplused, I.L.U. kauplustekett ning autoärid Viking Motors AS, Forum Auto SIA ja Kia Auto UAB . Lisaks kuuluvad kontserni tööstusettevõtted Liviko, Kitman Thulema ja Balbiino ning kinnisvara arendusega tegelevad ettevõtted Roseni Majad, Roseni Kinnisvara ja Tallinna Kaubamaja Kinnisvara. NG Investeeringud kontserni 2013. aasta konsolideeritud müügitulu oli 650,7 miljonit eurot. Grupi ettevõtetes töötab kokku üle 4300 inimese.