Selle aasta esimeses pooles on oodata Eesti turule kahte uut Kia linnamaasturit: Kia Sportage ja Kia Soul.

Veebruari lõpuks jõuab Eestis müügile uuenenud linnamaastur Kia Sportage. Klientide poolt poolehoidu võitnud disain on saanud täiendusi mis muudavad auto väljanägemise veelgi kaasaaegsemaks. Täiendatud on ka auto salongi paremate materjalide ja uhkema disaini poolest ning varustuse valikusse on lisandunud soojendusega rool, elektriliselt reguleeritav roolivõimendi Flex Steering ning Infinity helisüsteem.
Uuenenud Sportage on viimistletud mitmete tehnoloogiliste lahendustega mis parandavad veelgi auto sõiduomadusi. Helikindlam esiklaas aitab vähendada tuulemüra, samas kere põhistruktruuride edasiarendus, nagu näiteks puksidele kinnitatud poolraam ja uuendatud käigukasti kandurid annavad lisatäiendust sõiduki kerele. Tehnoloogia poolest on lisandunud maasturile vajalik haagise stabiliseerimiskontroll.
Kia Sportage , mida toodetakse Slovakkias, on olnud viimastel aastatel enim müüdud Kia brändi kandev sõiduauto Eestis mille populaarsus on aastatega ainult kasvanud. Müüginumbrite poolest paiknes see mudel Eestis enim müüdud sõidukite edetabelis eelmisel aastal seitsmendal kohal. Euroopas müüdi Sportaget eelmisel aastal 89 553 ühikut.

Uus Kia Soul, mis sai just väärika iF disainiauhinna jõuab Eestis müügile maikuu lõpuks. Kia Soul võitis oma huvitava välimusega Red Dot disainiauhinna juba aastal 2008. Uus Soul on saanud täiendusi Peter Schreyeri disainimeeskonna poolt ning võtnud üle kontseptsiooniautolt Kia Trackster mitmeid modernseid lahendusi muutes selle mudeli Kia’t sümboliseerivaks linnamaasturiks.
Vaatamata sellele et Souli välimus jäi suures plaanis oma eelkäija sarnaseks on ta sisuliselt täiesti uus auto. Kõik keredetailid on saanud uuendusi ja ruumikas interjöör on samuti ulatuslikult muudetud. Uus interjöör pakub sõitjatele rohkem ruumi, enam kvaliteetseid materjale ning külluslikult mugavusvarustust. Esile tõstma peab uue Souli madalamat mürataset salongis ja uut platvormi mis sarnaneb kia cee’dile ja on muutnud oluliselt auto dünaamilisi omadusi. Kia Soul on üks esimesi autosid millele saab tellida kontrastse erivärvi katuse.